Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba_Zlatan

Mourinho: Snart är de tillbaka

Jose Mourinho säger att Zlatan och Pogba är på god väg…

United har dippat i form på sistone och i helgen åkte man på säsongens andra förslut då man föll på Stamford Bridge. Nu är det landslagsuppehåll innan säsongen fortsätter och enligt Mourinho är nu det tunga artilleriet på väg tillbaka från sina skador lagom till det hektiska julschemat.

“Vi har en grupp spelare som vi hoppas att de kommer tillbaka så snart som möjligt. De måste jobba varje dag men de är i en bra position nu – Pogba, Ibrahimovic, Rojo. De befinner sig i en bra position så jag tror vi kan gå in i julperioden i en stark position. Nu är det landslagsuppehåll och några reser iväg, men vi har några stycken som Smalling och Herrera som verkligen förtjänar en veckas ledighet efter så många matcher” säger Mourinho.

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - tisdag, 07 november 2017 10:00

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Mogge 17 dagar sedan

    Hur står det till med Carrick?