Home
Inget konto? Registrera dig!
Shaw

Mourinho: Shaw måste bli bättre

Jose Mourinho säger att Luke Shaw måste jobba hårt för att ta plats i laget…

Luke Shaw har inte haft det lätt under senare år. Han har drabbats av två tunga skador sedan hösten 2015 och fick vid flertalet tillfällen förra säsongen utstå offentlig kritik från Jose Mourinho. Shaw skadade foten april, genomgick en operation och var i onsdags tillbaka i spel i förstalaget för första gången sedan skadan. Givetvis var formen inte den bästa och Mourinho säger att Shaw måste jobba upp formen och bli bättre för att kunna konkurrera om en plats.

“Ni (media) såg matchen. Ni såg samma sak som jag såg, så om ni frågar om han startar (mot Soton)? Nej han kommer inte spela. Han måste jobba. Han måste bli bättre. Han har inte spelat på sex månader. Jag förväntar mig inte att han kliver in och blir man of the match eller att han springer upp och ned i 45 minuter. Det är en process. Han har inte spelat på väldigt länge.”

“Det finns andra spelare i Premier League just nu som inte startar matcher och deras managers säger bara att de inte är i tillräckligt bra form. Och då pratar vi om några av de bästa spelarna i Premier League. Förra veckan hörde jag Chelseas manager säga det, jag hörde Arsenals manager säga det. Spelare är inte i bästa tänkbara form efter allvarliga skador och efter de varit borta länge. Luke opererade sig och har inte spelat fotboll på lång tid. Jag kan inte förvänta mig att han är väldigt stark i sitt arbete direkt när han kommer tillbaka.”

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - lördag, 23 september 2017 10:35

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer