Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba

Mourinho: Pogba är i en klass för sig

Jose Mourinho hyllar Paul Pogba efter comebacken…

Paul Pogba var i går tillbaka i spel efter 2,5 månaders frånvaro och oj vilken skillnad han gjorde direkt i comebacken. Utöver ett generellt fint framträdande så stod han för både en assist och ett mål och Jose Mourinho var givetvis mer än nöjd.

“Han var av en annan klass. Han såg inte ut att ha varit borta så länge utan att ha spelat någon fotboll. I början av säsongen hade vi Paul och Matic som växte ihop och var lagets motor. Vi tappade lite av det – andra spelare är också bra, men de har andra kvalitéer. Jag lät Paul själv bestämma hur många minuter han ville spela fram till han kände av tröttheten. Så vi tog beslutet i god tid och jag tycker det var ett fantastiskt framträdande från honom. Det påverkar vår fotboll. Med honom har vi mycket mer kreativitet, så låt oss se hur jag väljer på onsdag. Det bästa för hans del kanske är att spela igen, men det bästa beslutet kanske är att vila honom eftersom han är en spelare som vi måste skydda.”

 

Källa: Manutd.com

Alex
Alex (ansluten) - söndag, 19 november 2017 11:12

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer