Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho-

Mourinho om Rashford och andra skador

Jose Mourinho ger en skadeuppdatering inför helgens match…

United gjorde i går kväll en ny taktisk insats då man mötte Benfica borta i CL. Det blev ingen vidare underhållande tillställning, men United kontrollerade matchen och vann med 1-0 tack vare ett frisparksmål av Marcus Rashford – en seger som innebär full på under de tre inledande omgångarna av Champions League. Tyvärr så fick Rashford sedan kliva av med en knäskada och han adderar därmed till den nu oroväckande långa skadelistan. Mourinho gav efter matchen en uppdatering om det generella skadeläget i laget.

“Phil Jones ville vara på bänken och han kände att om vi verkligen behövde det så kunde han hjälpa oss. Så om han kände så i dag så kommer han vara redo att spela på lördag. Bailly tror jag inte är redo. Gällande Rashford så trodde jag att han hade kramp eftersom han sprungit så mycket, men han kände någonting i sitt knä. Men jag tycker inte det ser ut att vara något allvarligt.”

“Andra managers bara gnäller och gnäller. Jag gnäller inte. Man får ignorera spelarna som är skadade och ge självförtroende till spelarna som finns tillgängliga. Jag kan grina i fem minuter. Ibrahimovic, Pogba, Fellaini, Marcos Rojo. Jag kan gnälla, men jag gör det inte. Vi spelar med det vi har. Vi reste till Liverpool med endast två mittfältare. Vi tog med den unga grabben i dag precis som Benfica gjorde för jag hade inget annat alternativ. Jag tog med Scott McTominay som är i samma ålder som Benficas unga grabbar.”

 

Källa: Men

 

 

 

Alex
Alex - torsdag, 19 oktober 2017 08:36

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (7)

 1. kjellb 36 dagar sedan

  du grinar ej ! men det gör jag när jag ser hur vi spelar utan pogba

  • pink 36 dagar sedan

   Vet ej vad som hänt med Herrera.. Känns stressad hela tiden

 2. mu20 36 dagar sedan

  När får Carrick chansen? är han skadad eller något?

  • scchh 36 dagar sedan

   Har för mig att jag läst någonstans att han är skadad!

  • Felix
   Felix 35 dagar sedan

   Ja, Carrick är också skadad.

 3. martin 36 dagar sedan

  Haha, god självkännedom Mourinho har. För han har väl aldrig gnällt eller klagat på något..hahaha

 4. Micke 35 dagar sedan

  Men här ska det gnällas, vi går väldigt bra i ligan har 21-2 i målskillnad…är vidare i Champions League
  Men ändå så ska det gnällas, så fort inte United spelar som ni vill….