Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba

Mourinho om Pogbas skada

Jose Mourinho uppdaterar om Paul Pogbas skada…

United fick bästa tänkbara start på Champions League-spelet när Basel enkelt avfärdades med 3-0 på Old Trafford. Det som dock grumlade glädjen var ju det faktum att Pogba fick kliva av med vad som såg ut att vara en hamstringskada. Så här sa Mourinho efter matchen.

“Jag vet inte omfattningen. Jag vet bara av erfarenhet att det är en muskelskada. Enligt min erfarenhet så håller muskelskador dig borta i några veckor. Det ser ut som en hamstringskada, men jag har inte pratat med läkarna ännu. Det är därför vi har en trupp. Trupper är till för skador och för avstängningar. Vi tjurar inte över skador så om Paul inte kan vara med på söndag så har vi Herrera, vi har Carrick, vi har Fellaini och vi har Matic.”

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - onsdag, 13 september 2017 08:49

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (10)

 1. BZ 90 dagar sedan

  3-1 ?:)

  • Alex
   Alex 90 dagar sedan

   Tack:)

 2. BZ 90 dagar sedan

  Någon mer än jag som blev irriterad på Åslund och Holmgren som flera gånger upprepade att vi har match på lördag? (Söndag 17:00 mot Everton). Kan inte dessa så kallade experter ta sig tid och kolla på spelschemat herregud.

  • jonathan 90 dagar sedan

   Det är extremt mänskligt att göra fel, även om man är expert och får bra betalt för det.
   Så nej det känns inte som att det är nödvändigt att lägga energi på att bli irriterad på något sånt.

 3. Fredrik 90 dagar sedan

  Jag störde mig också på sopan Åslund

 4. Mogge 90 dagar sedan

  Dom har betalt för att veta spelschemat!

 5. Reddevil 90 dagar sedan

  Åslund är annorlunda och är inte den typiska experten och det gillas!

  • Spaddeward 90 dagar sedan

   Jag tycker han är den bästa experten. Jag har gått ett par tränarutbildningar och han pratar i termer man känner igen därifrån. Väldigt kunnig kille, och skön att lyssna på tycker jag.

  • Zzz 90 dagar sedan

   Brusade i högtalarna när han smaskade lite på micken :)

  • Remi Moses 88 dagar sedan

   Ok han kan fotboll, helt klart MEN det går ju fan inte att höra vad han säger, han smaskar i micken, läspar, pratar fort-40% är ohörbart! Glenn Hysén är ju en artikulationsmästare i jämförelse