Home
Inget konto? Registrera dig!
Neymar

Mourinho om Neymar: Inte dyr

Jose Mourinho ger sin syn på problematiken kring Neymars övergång till PSG…

Jose Mourinho klassade i våras en potentiell värvning av Neymar som “Mission Impossible” men brassen kommer nu gå till PSG i en övergång som med löner och transfersumma kommer landa på ca fem miljarder svenska kronor (transfersumma £198m). Jose Mourinho anser att problematiken i den här affären ligger i att snittpriset nu kommer höjas ytterligare. Efter gårdagens match mot Sampdoria, sa Mourinho.

“När vi betalade den där summan för Paul så sa jag att det inte var dyrt. Dyra är de spelare som hamnar på en viss (prismässig )nivå utan att ha en viss kvalité. Det är samma med Neymar. Jag tycker inte att £198 miljoner är dyrt. Jag tycker inte han är dyr. Men nu kommer vi få fler spelare för £100 miljoner, fler spelare för £80 miljoner och fler för £60 miljoner. Det anser jag är problemet, för Neymar är en av de bästa spelarna i världen. Kommersiellt är han väldigt stark och PSG har så klart vägt in det, så jag anser inte att problemet är Neymar. Problemet är konsekvenserna.”

 

Källa: MEN

Alex
Alex - torsdag, 03 augusti 2017 08:39

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. a 133 dagar sedan

  .

 2. Roy 133 dagar sedan

  Så skönt att PSG har öppnat plånboken,hade blivit jättebesviken om Man Utd köpt honom. Tycker vi har värvat klokt,märks att att inga oljemagneter styr. Kanske blir en bomb till innan fönstret stänger hoppas mest på Ross B. Tycker även vi ska sälja ett par spelare,mitt förslag är Mata,Young. Vi blir tunga att möta i år,är säker på att Zlatan sluter upp oxå. Blir en rolig säsong,kommer slut bland dom 3,för att gå all in nästa år:))

 3. Mogge 133 dagar sedan

  Halvdyr skulle jag vilja påstå!

 4. Roy 133 dagar sedan

  Spelar roll om han är halvdyr eller inte,han kommer aldrig få ett Utd hjärta,allt handlar om pengar.Kolla Utds nyförvärv alla kommer få ett hjärta i Utd ,det är viktigare än något annat,tycker jag.Vi har värvat smart . Sen kan andra klubbar göra som dom vill…..

 5. T 133 dagar sedan

  Håller med dig Roy. Så jävla glad att United inte köpte neymar! Hade inte passat in i United, bryr sig bara om sig själv o att han ska va störst hit o dit..! Förstår att små ungar gillar honom som bara tittar på teknik och finter hit o dit, men dem som förstår sig på fotboll ser andra saker. Matic tycker jag va en fantastisk varvning, precis vad United behövde. Ingen primadonna som knappt är torr bakom öronen! Och håller med om att United ska satsa på o köpa Barkley nu när vi förlora ronney.

  • Giggs 133 dagar sedan

   Barkley istället för roo? Ytterback eller yttermittfältare, eftersmaken av den förlorade Griezmann-affären är bitter i detta läge.