Home
Inget konto? Registrera dig!
Matic

Mourinho om Matic: Han är precis vad vi behöver

Jose Mourinho kommenterar köpet av Nemanja Matic…

United spände musklerna i säsongsöppningen då man mycket övertygande körde över West Ham med 4-0 hemma på Old Trafford. Det fanns många positiva saker att ta med sig från matchen – Pogba var briljant, Lukaku gjorde två mål direkt i tävlingsdebuten, Rashford var på spelhumör och Martial kom in och gjorde mål, bl.a. En annan tävlingsdebutant, Nemanja Matic, gjorde även han en riktigt fin insats och om konstellationen med Pogba fortsätter fungera lika bra som i går så ser det minst sagt ljust ut.

Många fotbollspersonligheter har varit konfunderade över hur Chelsea kunde sälja en spelare som Matic till Manchester United, men Matic ville verkligen till Old Trafford och det underlättade övergången. Så här säger Mourinho om saken.

“Det beror på vad som hände bakom kulisserna och det vet vi inte. Det enda jag vet att jag köpte honom med Chelseas pengar när jag var på Stamford Bridge för att jag ansåg att han var en spelare med speciella kvalitéer och efter att jag lämnade dem så har jag alltid tänkt att han vore en perfekt spelare för oss. Men jag störde honom inte, jag störde inte Chelsea. Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt om inte någonting speciellt hände och det verkade som att något hände för hans agent sa till mig att vi kunde få honom om vi bara betalade.”

“Så nu har vi honom och det är vi väldigt glada över,  för han är en spelare som vårt lag behöver och nu har vi den här typen av speciella kvalitéer i både Nemanja och Michael Carrick. Och Michael har trots sin ålder en roll att spela och nu är jag nöjd med mina s.k balansspelare.”

 

Källa: MEN

 

Alex
Alex - måndag, 14 augusti 2017 09:00

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer