Home
Inget konto? Registrera dig!
_Bale

Mourinho om Bale: Game Over

Jose Mourinho tror nu att det är kört att värva Gareth Bale…

United har de senaste dagarna länkats starkt med Bale och inför gårdagens Supercup mellan United och Real Madrid så medgav Mourinho att man kommer försöka signa Bale om denne skulle finnas tillgänglig på marknaden. Han sa även att om Bale skulle starta matchen (vilket han gjorde) så var det en indikation på att han kommer bli kvar i Real Madrid.

Efter matchen sa Mourinho att det nu antagligen är ett dött lopp att försöka signa Bale. “Jag tror det. Jag tycker det är tydligt att klubben vill ha honom, managern vill ha honom och han vill vara i klubben, så det är game over till och med innan det börjat. Jag tror det är game over för nu vet alla att han kommer stanna.”

Gareth Bale själv sa så här om saken:

“Jag koncentrerar mig på min fotboll. Jag lyssnar inte på någonting och jag läser ingenting. Men jag får ju en del berättat för mig. Jag trivs med min fotboll här. Jag spelar så mycket jag kan och jag vinner troféer, så det är allt jag koncentrerar mig på. Jag har inte haft några sådana konversationen (om en flytt från Real). Jag koncentrerar mig bara på min fotboll. Jag försöker få upp min form så mycket jag kan efter att inte ha spelat regelbundet de senaste åtta, nio månaderna.” 

 Källa: MEN, Sky Sports
Alex
Alex - onsdag, 09 augusti 2017 08:43

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer