Home
Inget konto? Registrera dig!
_Mourinho_

Mourinho: Mitt starkaste lag

Jose Mourinho ger sin syn på matchen i Moskva…

Ett imponerande Manchester United hade inga som helst problem borta mot CSKA i Champions League. Man totaldominerade vad som på förhand förväntades bli en svår bortamatch och man vann enkelt med 4-1. Så här sa Jose Mourinho efter slutsignalen.

Om matchen

“Jag tycker vi fick det att se enkelt ut. Vi började starkt. Jag tror vi överraskade dem med vår attityd och var väldigt starka. Vi dödade matchen. De såg inte så bra ut som de egentligen är, men jag tror det berodde på oss. 

Oväntat resultat

Det var oväntat. 3-0 i halvtid var oväntat. Men vi började väldigt starkt, vi var väldigt starka, vi pressade dem, vi tog tillbaka bollen och våra kontringar var alltid snabba och farliga. Under första halvtimmen så hade vi fyra skott, tre mål och målvakten gjorde en fenomenal räddning på Mkhitaryans skott. Så vi började väldigt starkt och när vi ledde med 3-0 ( i halvtid) så hade vi matchen i våra händer. Då handlade det bara om att kontrollera, så det var väldigt bra.”

Starkaste framträdandet i Ryssland

“Det har var mitt bästa lag (som mött CSKA, gentemot tidigare gånger). Jag har varit här tidigare med väldigt bra lag – Chelsea, Inter, Real Madrid – men jag tycker det här var det starkaste framträdandet. Med Real Madrid och Inter så var vi här i utslagsfasen. Vi kom för att spela om ett väldigt specifikt resultat som vi skulle vara nöjda med. Vi var nöjda med 1-0 och 1-1. I dag var vi väldigt starka och det var mitt starkaste framträdande här.”

Lukakus form

“Han har ett väldigt bra snitt. Vi vet att han är en mycket bra spelare. Han kan göra många mål och när han spelar i ett lag omgiven av kvalitetspelare så är det ännu enklare för honom. Men jag måste medge att han gör väldigt viktiga mål och dessutom i nästan varje match. För mig är det inte viktigt hur många mål han gör men det viktiga är att vi nu spelat två matcher, har sex poäng och är i en bra position i Champions League. Vi har fyra matcher kvar men vi har börjat väldigt bra och vi är nästan där.” 

Martials form

“Ja, han förstår vad jag vill ha. Jag tycker hans kvalitéer kom till sin rätt i matchen. Sättet som vi spelade på passade hans kvalitéer. Han hade mycket frihet och mycket understöd. Mycket kvalité runtomkring sig så jag är väldigt glad.” 

Normalt att slappna av lite

“Jag såg inte den där Playstation-fotbollen lika mycket nu. Vi slappnade bara av lite, en reaktion från hemmalaget med stolthet att vilja göra mål, för att försöka få ett annat resultat och vi slappnade av lite. Vi hade några bra chanser men jag tycker det är normalt. Vi har match på lördag. Liverpool har mer tur än vi. De spelade på tisdag och sedan på söndag. Vi måste spela onsdag och sedan lördag kl 16. Så det är normalt att slappna av lite.”

 

Källa: Manutd.com

Alex
Alex - torsdag, 28 september 2017 08:40

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer