Home
Inget konto? Registrera dig!
McTominay

Mourinho: McTominay är min Rashford

Jose Mourinho säger att Scott McTominay nu tagit klivet upp på allvar…

Marcus Rashford slog igenom stort då han av Louis van Gaal fick sin debut mot Midtjylland och han har aldrig blickat tillbaka sedan dess. Under säsongen har en annan akademiprodukt börjat få allt fler chanser – Scott McTominay. Och Mourinho säger att den 20-årige mittfältaren är årets stora genombrott.

“Jag tror att det som hänt med Lingard och Rashford nu händer med Scott McTominay. För han kommer inte lämna klubben något mer. Det är viktigt att följa en viss väg. Jag gör det nu med McTominay. Mr van Gaal var med i början av Rashfords karriär och jag är nu med i början av Scott McTominays. Nästa år bör det bli någon annan (som tar klivet upp)” säger Mourinho till The Mirror.

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - torsdag, 16 november 2017 08:55

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. martial11 26 dagar sedan

  härligt att höra

 2. Spaddeward 26 dagar sedan

  Att inte Tuanzebe inte får spela mer än vad han gör tycker jag är helt sjukt. Han har varit grym alla matcher han har spelat, minns ni mot Alexis förra säsongen?? Måste va nåt bakomliggande som vi inte vet om? Visst är McTominay bra men Tuanzebe är 3x bättre tycker jag…

  • Robben10 26 dagar sedan

   Gillar båda två men håller med Tuanzebe är vår bästa talang efter rashford, han har nog inte gjort en dåligt match i A-laget

  • Felix
   Felix 25 dagar sedan

   Betydligt större konkurrens i mittförsvaret än på centrala mittfältet dock.

  • Spaddeward 25 dagar sedan

   Varför lånas inte Tuanzebe ut då? TFM lånas ut och Pereira lånas ut, men Tuanzebe lämnas kvar att ruttna i U21? Han är en PL-spelare för tusan… plus att han har spelat på mittfältet i A-laget och varit grym där också. Att han inte ens får spela ligacupen är för mig en gåta.