Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho__

Mourinho: Jag vill bli förbundskapten

Jose Mourinho pratar om framtidsplanerna i en intervju med Sky Sports

Jose Mourinho är en av världens mest meriterade managers, men han har ännu inte varit förbundskaptenen. I en intervju med Sky Sports så säger han att det är något som ska bockas av innan karriären är över.

“Det kommer att komma en tidpunkt i min karriär då jag kommer föredra den typen av jobb. Där man är mer analytisk och förbereder ett lag och sedan tävlar mindre. Erfarenheten av att uppleva ett VM eller ett EM från insidan är en erfarenhet jag vill ha efter så många år i fotbollen.”

Angående vad man som yrkesman värdesätter mest av ligatitel och Champions League, säger Mourinho.

“Champions League är ju El Dorado för alla. Det är något som normalt betyder mer än ligan. Men jag håller med de som menar att ligan är det som får en att känna att man haft en riktigt bra säsong. Det är en tävling på 10 månader med ett marathon av matcher där man måste hantera både de bra och de dåliga sakerna under så lång tid. Jag har vunnit alla fyra mästerskap där jag varit, så det är jag stolt över.”

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - lördag, 28 oktober 2017 10:57

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Richard 27 dagar sedan

    Det verkade som moui lyssnade på mig,och försöker bitvis med 2 anfallare

  2. Mogge 27 dagar sedan

    Tycker med att Mourinho ska vara fokuserad på United.