Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho

Mourinho: Jag önskar honom lycka till

Jose Mourinho ser nu fram emot att gå på semester och låta Ed Woodward sköta jobbet under sommaren…

United slog i går Ajax i Europa League-finalen på Friends Arena och tog därmed en tung titel och den så viktiga platsen till nästa års Champions League. Nu väntar ett transferfönster med stor aktivitet och Jose Mourinho skickade i sin post-match-intervju en passning till VD Ed Woodward. “Nu går jag på semester och jag önskar Woodward lycka till med sitt jobb under sommaren.”

Mourinho pratade även om hur nöjd han var med laginsatsen i finalen och sorgen efter attacken i Manchester. Se intervjun i spelaren nedan.

 

 

 

TV: Mourinho “Jag önskar Woodward lycka till.”

Alex
Alex - torsdag, 25 maj 2017 16:04

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

 1. Danne10 203 dagar sedan

  Hoppas bara att dom värvningar vi gör kommer tidigt så dom hinner vara med på försäsongen. Samt dom som vill och ska lämna lämnar tidigt också.

  • Andreas Hill 203 dagar sedan

   Det tror jag faktiskt det gör.. Mourinho har alltid varit skicklig på att värva spelare väldigt tidigt…Själv drömmer man om Dybala, M.Keane, Mbappe och Greizmann..
   Själv sitter jag just nu på en flygplats, på väg till Amsterdam. Det är en del bittra Ajax supportrar som ska med “hem”