Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_Martial

Mourinho: Jag har förtroende för Martial

Jose Mourinho förklarar varför han vill ha in en ny offensiv spelare…

Det är ingen hemlighet att Mourinho vill ha in en ny kantspelare – något som en del personer anser onödigt då man kanske istället borde satsa på Martial. Mourinho förklarade dock under sin presskonferens att det inte är en renodlad winger man söker, utan en wing-back som gör det möjligt att spela med en trebackslinje

“Jag tror på Anthony. Den spelare jag letade efter var antagligen inte en renodlad winger för jag har renodlade wingers. Spelaren jag söker är antagligen en spelare som tillåter mig att spela med en trebackslinje och med wing-backs. För som renodlad anfallsspelare så är Anthony en bra spelare. Han är en av de spelarna som jag tror kommer ha en bättre säsong i år än förra säsongen. Jag tittar på några av mina spelare och jag är säker på att de kommer att vara bättre den här säsongen. Anthony är med all säkerhet en av dem.”

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - lördag, 19 augusti 2017 11:17

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Mogge 95 dagar sedan

    Frågan är vilken spelare som skulle passa in?

  2. Fricken89 95 dagar sedan

    Skönt att få det bekräftat! Hoppas han startar idag!