Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho-_

Mourinho: Jag har aldrig coachat någon bättre

Jose Mourinho förklarar vem som är favoritspelaren någonsin…

Jose Mourinho värvade Matic till Chelsea 2014 och han var där en nyckelspelare för honom. I den sista märkliga säsongen som ledde till Mourinhos avsked fanns dock en sekvens när serben byttes in för att strax därpå bytas ut igen och Mourinho förklarade efter den matchen att det var pga av att han spelade för dåligt för att vara kvar på planen. Att Matic är en spelare som Mourinho håller väldigt högt är ju allmänt känt och i en intervju med The Times säger Mourinho att Matic till och med är den bästa spelaren han någonsin coachat.

“Jag kan inte säga att jag haft bättre grabbar än Matic i min karriär. Han har någon som utgör ett evigt band till mig och det var i en match där han satt på bänken, jag bytte in honom i halvtid och sedan tog jag av honom 70 minuter in i matchen. Tidningarna ville ha en story och de vilel ha blod. Mitt blod, hans blod och bådas blod.”

“Han var väldigt ledsen och det var även jag  för det är inte trevligt och jag hade bara gjort det två gånger i min karriär. Men nästa dag så kom han till mig och sa att “jag är inte glad, men det är mitt eget fel. Jag är inte glad över vad du gjorde mot mig, men det är mitt fel eftersom jag spelade som jag gjorde så förstår jag bytet. Så låt oss gå vidare nu.”

 

Källa: Times

 

 

 

Alex
Alex - söndag, 10 september 2017 12:13

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer