Home
Inget konto? Registrera dig!
_Lindelöf

Mourinho: Jag hade stenkoll på Lindelöf

Jose Mourinho säger att han vet att Lindelöf är en bra värvning för Manchester United…

Lindelöf har inte fått den start han kanske ville få i Manchester United. Än så länge har det inte blivit något spel och han har inte ens funnits med i truppen i tre av de fyra inledande matcherna Mourinho är dock säker på att Lindelöf har karaktären som krävs för att lyckas i Manchester United. I en intervju med Sunday Times säger han.

“Lindelöf var den enda jag inte jobbat med tidigare. Men jag har kontroll i Portugal. Jag kontrollerar insider-information. Jag känner till kvalitéerna. Jag känner till saker om deras sociala liv, deras privatliv. Sådant får jag reda på för även om jag inte jobbar för att få det så når informationen mig.”

På tisdag är United äntligen tillbaka i Champions League och man inleder hemma mot Basel. Ingen av mittbackarna hade en bra dag på jobbet i går mot Stoke och båda är avstängda mot Basel, vilket öppnar upp för Smalling och framförallt Lindelöf.

“Det är inte rätt läge att prata om det. Han (Jones) vet att han gjorde ett misstag mot Stoke. Han behöver inte att jag går in och pratar med honom om det. Misstag är en del av sporten. Han spelar bra för oss. Han är antagligen trött efter två raka matcher med landslaget, men han kan inte spela på tisdag så det är bra att han får sin vila och det blir en möjlighet för Lindelöf och Smalling att spela en Champions League-match.”

 

Källa: Times

 

 

 

 

 

 

Alex
Alex - söndag, 10 september 2017 12:00

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer