Home
Inget konto? Registrera dig!
_Lukaku

Mourinho: Jag är väldigt glad för hans skull

Jose Mourinho säger att han alltid är väldigt nöjd med Romelu Lukakus insatser…

Romelu Lukaku har på sistone haft svårt med målskyttet i Manchester United, men i går satte han kvitteringen mot CSKA då han behärskat höll undan en motståndarförsvarare och slog in 1-1 på fin passning från Pogba. I slutet av matchen blev han sedan utbytt (något som inte hänt tidigare) och vid sidlinjen fick han en stor kram av sin manager. Mourinho förklarade efter matchen att han var mycket glad för Lukakus skull.

“Jag är väldigt nöjd med Romelu pga av sättet han spelar för laget. Det är helt fantastiskt. Det är bra om han kan göra mål och känna den där lyckan som anfallare känner när de gör mål, men hans bidrag till laget är alltid fantastiskt. Han är alltid aktiv och slår assist. Jag är alltid nöjd med Romelu och självklart är jag glad för hans skull för att han gjorde mål i Champions League. Inte glad för min skull, men för hans skull.”

Matchen slutade 2-1 till United efter att Rashford snyggt satt Uniteds andra mål, minuten efter kvitteringen och United vann därmed Grupp A.

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 06 december 2017 10:27

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer