Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_Martial

Mourinho: Jag är mycket nöjd med hans utveckling

Jose Mourinho säger att Anthony Martial tagit flera steg i rätt riktning…

Hela Uniteds offensiva linje är i strålande form och i onsdags lekte man till sig 4-1 hemma mot Burton Albion. Då satt dessutom Romelu Lukaku på bänken och assistkungen Henrikh Mkhitaryan hade fått ledigt och den fina formen hos spelare som Martial, Rashford och Mata gör att det blir svårt för Mourinho att besluta om vilka spelare som ska in i startelvan till dagens match mot Southampton.

Anthony Martial – som bara startat tre matcher under säsongsupptakten – briljerade i onsdags och Mourinho säger att fransmannen tagit steg framåt på flera plan.

“Jag ser en stor utveckling i personligheten, humöret, kroppsspråket, glädjen. Han är en lycklig kille som jobbar bra. I den senaste matchen så försökte han njuta av det och jag är väldigt nöjd med hans attityd. Det är vårt för honom, men det är svårt för många andra också. Så många spelare är i bra form och spelar bra. Så det är svårt.”

“När jag tittar på matchen i onsdags – vem av anfallsspelarna förtjänar att vara på bänken? Ingen av dem. Ingen förtjänar att vara på bänken. Men de är fyra stycken (Martial, Rashford, Mata, Lingard) plus Lukaku och Mkhitaryan. Jag kan inte spela alla sex. Visst, om jag lämnar Mata och Mkhitaryan så kommer ni fråga varför. Alla ger mig välmöjligheter. Alla är snabba en mot en och de kan alla göra fler mål än vad de gör” säger Mourinho.

 

Källa: MEN

 

 

Alex
Alex - lördag, 23 september 2017 10:18

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer