Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba

Mourinho: Ingen aning om när Pogba är tillbaka

Jose Mourinho uppdaterar om läget för Paul Pogba och Marcos Rojo…

När Pogba klev av med en hamstringskada i matchen mot Basel så kändes det inte överdrivet allvarligt, men skadan blev långvarig och han har saknats på mittfältet sedan han försvann den 12:e september. Förra månaden tillbringade Pogba i Miami där han gjorde sin rehab men i förra veckan återvände han till Carrington. Jose Mourinho insisterar dock på att han fortfarande inte har en aning om när Pogba är tillbaka i spel, men säger att Rojo kan återvända efter landslagsuppehållet.

“Återigen, jag har ingen aning. Ärligt talat så har jag ingen aning. Det är inte jag som kontrollerar hans rehabiliteringsprocess. Han tränar inte med mig. Han gör individuellt arbete utanför min grupp. Marcos Rojo jobbar tex med mig just nu under speciella omständigheter. Jag förväntar mig att Rojo är redo att spela efter landslagsuppehållet. Det kan jag se eftersom han tränar med mig. Men gällande Paul så har jag ingen aning.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - måndag, 30 oktober 2017 10:32

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (4)

 1. Mogge 25 dagar sedan

  Klart att han har koll på Pogbasskada.

 2. Fricken89 25 dagar sedan

  Ska det verkligen ta såhär lång tid att återhämta sig från en hamstring skada? Kom igen nu – bli frisk!

  • Spaddeward 25 dagar sedan

   Han har ju setts köra rusher och grejer på instagram, så skadan är troligen mer eller mindre läkt. Om jag får gissa vad de gör nu så tror jag på att de kör förebyggande träning, så kallad prehab, för att undvika att skadan ska slås upp. Hamstringskador slås ju lätt upp och det är surt, så jag ser hellre att de kör några veckor prehab så muskeln inte bara är läkt utan även starkare än innan.

  • Xinpei 24 dagar sedan

   Hargreaves “hamstring” var ett problem genom hela hans karriär och i slutändan var han borta närmare två år pga. han slog upp den konstant.