Home
Inget konto? Registrera dig!
Bale

Mourinho: I sådant fall signar jag Bale

Jose Mourinho kommenterar ryktena om Gareth Bale…

Bale är återigen länkad med Manchester United, sedan det ryktats om att Real Madrid vill plocka in Kylian Mbappe i sommar och på presskonferensen inför morgondagen Supercup mellan Real Madrid och Manchester United så kommenterade Jose Mourinho ryktena på ett intressant och kanske lite “mind game-aktigt” vis.

“Om han spelar i morgon så kommer jag inte tänka på det (att han kan finnas tillgänglig). Det hade varit för att han finns med i managerns planer och klubbens planer, för att han också har motivationen att fortsätta i Real Madrid. Så jag har inte ens tänkt på den möjligheten. Om han inte finns i klubbens planer och om en värvning av en ny spelare betyder att han är på väg bort, då hade jag väntat på honom på andra sidan och slagits med andra coacher som hade velat ha honom i sina lag. Men om han spelare i morgon så är det den bästa konfirmationen att laget fortfarande vill ha kvar honom.”

Det ryktas nu även om att PSG inte gett upp hoppet om Mbappe och att man kommer utmana Real Madrid om hans signatur. Trots att PSG precis rekordvärvat Neymar för £198 miljoner så ryktas det nu om att man är redo att lägga upp ca £170 miljoner för att få Monaco att sälja sin supertalang.

Om själva matchen sa Mourinho.“Vi måste njuta av stunden. Det är inte många gånger en spelare får spela i Supercupen om man inte tillhör Real Madrid eller Barcelona, som vinner europeiska troféer regelbundet.”

Eric Bailly är som bekant avstängd i morgon och det är även Phil Jones. Anledningen till att Jones är avstängd är för att han efter segern mot Ajax i Europa League-finalen blev förbannad och använde olämpligt språk mot en UEFA-dopingkontrollant som ville att han skulle göra ett dopingtest, när han själv ville fira segern samt delta i en fotografering till förmån för offren i terrorattacken i Manchester. Och Mourinho skickade i dag en passning till UEFA.

“Jag hoppas bara att dopingkontrollanterna tillåter laget som vinner i morgon att fira och njuta av stunden. Vi kommer göra vårt bästa, men det är ju en uppenbar skillnad mellan CL-vinnarna och Europa League-vinnarna. Toppkvalitén finns i Champions League.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - måndag, 07 augusti 2017 19:20

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Danne10 106 dagar sedan

    Mind games för att störa reals/bales uppladdning?