Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_

Mourinho hyllar defensiven

Jose Mourinho ger sin syn på vilka spelare som var tongivande i segern…

United tog i går ytterligare en seger och man toppar forfarande Premier League på samma poäng som Manchester City (men nu med sämre målskillnad) efter att man slagit Southampton med 1-0 borta på St Mary´s. Det var dock en annan typ av seger än de vi sett tidigare under säsongsupptakten. Den här gången var United hårt tillbakapressade under matchens sista 20 minuter och det var en kollektiv defensiv insats som gjorde att man kunde resa hem med tre poäng.

“Bailly och Jones var väldigt bra och även Smalling. Under 20 minuter så gjorde vi vad majoriteten av Premier League-lagen gör, vilket är att försvara med fem backar. De gjorde vi i 20 minuter. Vi hade chanser att döda matchen och att göra mål, men vi gjorde det inte. Jag kände att Southampton var starka. Jag kände att managern var entusiastisk, exalterad, tog risker, satte in två anfallare i Gabbiadini och Austin för att spela rakt – en stil som de normalt inte spelar. Då fattade jag beslutet att sätta in Smalling. Laget var solitt, bra solidaritet, bra organisation, bra anda och fantastiska poäng.”

Mourinho blev uppvisad på läktaren i slutet av matchen och om den saken sa han såhär: “Jag vet inte. Craig (Pawson) sa åt mig att lämna och jag lämnade. Jag vet inte varför. Han sa åt mig att gå och jag gick.”

 

Källa: MEN

 

 

 

 

Alex
Alex - söndag, 24 september 2017 11:06

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer