Home
Inget konto? Registrera dig!
Carrick

Mourinho: Ett nytt jobb väntar på Carrick

Jose Mourinho säger att ett coach-jobb väntar Michael Carrick…

Carrick har nu varit borta länge till följd av hälsoproblem, men han verkar nu vara mer eller mindre spelklar. Jose Mourinho säger dock att hans närvaro på träningar och runtomkring spelarna är viktigare än hans närvaro på spelplanen. Carrick är numera en veteran med sina ca elva år i Manchester United och Mourinho säger att det väntar ett coachning-jobb inom klubben, efter spelarkarriären.

“Michael som person är viktigare än Michael som spelare. Vi har gett honom tid att koppla av, att återhämta sig, att bygga upp självsäkerhet, att fatta beslut, om han vill spela eller sluta. Han vet att min coaching-personal har en stol ledig till honom om och när han vill. Stolen finns där på kontoret för honom. Jag vill det, styrelsen vill det, ägarna vill det så Michael är i en bekväm situation gällande sin framtid med oss. Men han vill vara en spelare fram till slutet av säsongen och nu känner han sig trygg i att komma tillbaka. Så på träningarna har vi nu ännu ett alternativ. Vi behöver spelare och om Michael vill (spela) så är jag glad över det.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - söndag, 26 november 2017 12:30

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Emil 16 dagar sedan

    Väldigt intressant!

  2. Mogge 16 dagar sedan

    Rena Fortknox över vad som händer på Carrington…