Home
Inget konto? Registrera dig!
Matic_Lukaku

Mourinho: Det förändrade marknaden för alltid

Jose Mourinho säger att United gjorde affärerna i precis rätt tid…

United må inte ha fått den där “fjärde spelaren” som Mourinho ville ha, men det ska nog gå bra ändå med tanke på bredden som finns i truppen och med tanke på hur laget sett under under säsongens inledning. Förra sommaren gjorde United ett fantastiskt fönster med Bailly, Mkhitaryan, Zlatan och Pogba och Mourinho fortsatte sina mästerliga rekryteringar med att i sommar få in Lindelöf, Lukaku och Matic. De två sistnämnda har varit tongivande i de inledande ligamatcherna och Mourinho säger i en intervju med The Times att Ed Woodward rodde hem affärerna i precis rätt stund – innan PSGs Newmar-Värvning skakade om fotbollsvärlden och ändrade terrängen.

“Jag tycker vi var väldigt listiga. Vi trodde att någonting skulle hända som skulle förändra marknaden för alltid. Normalt så är den sista delen av transferfönstret mindre dyr, men den här sommaren efter Neymar så förändrades allting – förändrades till det värre gällande priserna. Lukaku och Matic hade nu kostat oss totalt £200 miljoner, men vi gjorde de affärerna under den första delen av sommaren och då betalade vi mycket mindre än så. Jag tycker vi gjorde bra ifrån oss ekonomiskt och gällande förberedelserna – att vi fick dem innan säsongen började. Det är inte helt avgörande men det är ändå viktigt.”

Källa: MEN

 

 

 

 

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 06 september 2017 11:27

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer