Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba__

Mourinho: Det är nonsens

Jose Mourinho tillbaka visar ryktena om Paul Pogbas skada…

Pogba åkte på en hamstringskada i förra veckans match mot Basel och i går skrev Sunday Times att han kan bli borta från spel i hela tre månader som en konsekvens av skadan. Under sin presskonferens efter gårdagens seger över Everton så förklarade Mourinho att klubben ännu inte vet när Pogba är tillbaka och att Times uppgifter därmed är felaktiga.

“Jag vet ärligt talat inte om det är 12 veckor eller 12 dagar. Alla kommentarer eller nya rykten är helt felaktiga för vi vet inte om det är 12 veckor eller 12 dagar. Spelaren diagnostiserades direkt efter matchen. Beslutet blev sedan att vänta i ytterligare en vecka för att verkligen kunna se tydligt på röntgenbilarna. Ingen i klubben har pratat om 12 dagar eller 12 veckor. Vi väntar några dagar till, så den där informationen är total nonsens.”

 

Källa: Manutd.com

Alex
Alex - måndag, 18 september 2017 09:10

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer