Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba_

Mourinho: Därför saknar vi inte Pogba

Jose Mourinho säger att man inte gråter av skadade spelare…

Pogba inledde säsongen mycket starkt, men skadade sig i matchen mot Basel och det verkar vara en allvarligare skada än vad man först trodde. Mourinho sa i fredags att Pogba tillhör en av långtidsskadorna, men ville inte sätta någon tidsram på rehabiliteringen. Pogbas direkta ersättare Marouane Fellaini har dock gjort det väldigt bra och Mourinho säger att man inte gråter över spelare som inte finns tillgängliga.

“Vi saknar aldrig spelarna som är skadade. Det är så vi ser på saken. De är skadade och då tänker vi inte på dem. Det blir istället en möjlighet för andra spelare. En möjlighet att ta klivet och få chansen, så det är bra. Om vi gnäller över skador så ser det ut som att vi inte litar på våra andra spelare och det måste vi göra.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - måndag, 02 oktober 2017 08:43

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer