Home
Inget konto? Registrera dig!
Lindelöf

Mourinho: Då får Lindelöf spela igen

Jose Mourinho pratar om när Victor Lindelöf återigen får en chans…

Lindelöf har inte fått starten han hoppats på i United. Efter en ganska tung försäsong med en hel del misstag ute på planen så har han hamnat utanför truppen i två av de tre inledande ligamatcherna och suttit på bänken på en av dem. Men debuten ligger ändå nära, berättar Mourinho.

“Eric spelar väldigt bra. Jag måste säga att Smalling är i bra form och jag måste även säga att Victor blir bättre för varje dag. Så som ni vet så är både Jones och Eric avstängda mot Basel, så mot Basel (12:e september) kommer vi spela Victor och Smalling och det är inga problem alls. Truppen är bra och spelarnas mentalitet är väldig bra också.”

Tidigare under sommaren sa Mourinho:

“Jag tror att Real Madrid var för tidigt för honom. Han spelade för att både Jones och Bailly var avstängda. Normalt är det inte lätt för spelare som kommer till Premier League från andra ligor. Det är exakt det som är skillnaden mot Lukaku och Matic, de har flera års erfarenhet av Premier League.”

“2004 köpte jag en fenomenal försvarare till England – Ricardo Carvalho. Han var en av de bästa mittbackarna det senaste decenniet i Premier League, men han hade problem i början. Det var svårt för honom med acklimatiseringen och jag tror att Victor behöver lite tid och han kommer få den tiden. Mkhitaryan är ingen försvarsspelare, men förra året så behövde han tid på sig så låt oss ta det ett steg i taget, för Victor är en fantastisk spelare.”

 

Källa: MEN

Alex
Alex - måndag, 28 augusti 2017 09:04

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer