Home
Inget konto? Registrera dig!
_Jones

Mourinho: Aldrig varit med om något liknande

Jose Mourinho skickar en hård känga mot det engelska landslaget…

Phil Jones har under hela sin Unitedkarriär varit enormt drabbad av skador och under förra helgens vänskapsmatch mellan England och Tyskland så skadade han sig på nytt. Jose Mourinho var under gårdagens presskonferens inte glad över hur England hanterat Jones.

“Som manager sedan 2000 så har jag aldrig under mina 17 år gett en enda spelare bedövningsmedel för att spela en vänskapsmatch. Aldrig. Jag har aldrig hört talas om att någon får sex sprutor för att spela en vänskapsmatch och Phil Jones fick det. Han fick det innan matchen och efter en kvart klev han av. Han är ju så klart inte med på lördag (idag mot Newcastle).

På frågan om han pratat med Gareth Southgate, svarade Mourinho. “Nej. Jag bara ger er fakta. Han fick sprutor på eftermiddagen innan matchen. Han kände sig inte bra på uppvärmningen. Mellan uppvärmningen och matchstarten så fick han fem till injektioner för att kunna spela vänskapsmatchen.”

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex (ansluten) - lördag, 18 november 2017 11:05

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. martin 24 dagar sedan

    Jones är väl för fan inget barn. Han har väl en egen vilja. Uppenbarligen har han ju velat spela vänskapsmatchen, annars hade han ju inte gått med på att ta sprutorna. Tycker i ärlighetens namn att det är Jones han bör vara förbannad på! Jävligt dåligt att utsätta sig för såna risker..