Home
Inget konto? Registrera dig!
Lindelöf_

Mourinho: Akta er för Lindelöf

Jose Mourinho säger att övriga mittbackar ska känna en stor konkurrens från Victor Lindelöf…

Lindelöf har bara varit inkluderad i en av fyra matchtrupper under säsongsupptakten och som bäst har han fått en plats på bänken i en av matcherna. I kväll är det dags för Champions League då Basel gästar Old Trafford och eftersom både Bailly och Jones är avstängda så kommer Smalling och Lindelöf att starta. Mourinho pratade under gårdagens presskonferens om Lindelöf och säger att både Bailly och Jones bör känna sig hotade.

“Det är inte en möjlighet, det är är bara normalt. Jag anser inte att Bailly och Jones är bättre än dem. Jag tycker de är på samma nivå, men olika spelare. Även om Jones och Bailly inte hade varit avstängda så hade jag antagligen spelat Lindelöf och Smalling ändå för enligt mig är de på samma nivå. Det handlade bara om valmöjligheter. Vi har bara spelat en match i veckan så jag kände aldrig att det fanns anledning att göra förändringar.”

“Det kommer vara lättare för Lindelöf att spela Champions League för de är mer likt den portugisiska stilen på fotboll. Det finns större skillnader i Premier League. Han är en intelligent grabb – väldigt smart och väldigt lugn. Han vet att han kommer ta sig dit steg för steg. Men för den här matchen är jag mer säker och jag vet att han känner sig mer än självsäker. Han är en väldigt bra spelare med stor potential. Ärligt talat så tycker jag att det finns anledning för de andra grabbarna – Bailly och Jones – att känna sig oroade, för Victor är en väldigt bra spelare.”

 

Källa: Sky Sports
Alex
Alex - tisdag, 12 september 2017 08:49

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer