Home
Inget konto? Registrera dig!
Morata

Morata: Jag vore galen om jag lämnade

Alvaro Morata kommenterar ryktena om en flytt från Real Madrid…

Sky Sports skrev i dag att Manchester United förhandlar med Real Madrid om Morata och att man känner sig säkra på att ro hem affären under sommaren, men i dag förekommer citat från spelaren själv som indikerar att han blir kvar i Real.

“Jag vore galen om jag lämnade Real Madrid. Jag vill stanna kvar och slåss om min plats” ska anfallaren ha sagt efter Spaniens landskamp mot Colombia i går kväll.

 

Källa: Manchester Evening News, Express

 

Alex
Alex - torsdag, 08 juni 2017 13:15

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (7)

 1. BZ 138 dagar sedan

  YEEEEESSSS!! Bästa nyheten på länge

 2. Zzz 138 dagar sedan

  När han får reda på veckolönen så blir det nog andra ord..

 3. molle 138 dagar sedan

  alltså, vill vi verkligen satsa på Morata eller Belotti? tycker det är lite downgrade när man tidigare har snackat om griezmann. nej sikta på Aubameyang, lewandowski eller dybala eller någon som redan är etablerad. ingen vits med att lägga dessa summor på bänkvärmare? och värva för framtiden känns väl inte aktuellt då vi sitter inne på både rashford och martial.

  • Andreas 138 dagar sedan

   Aubameyang känns som en snäppet bättre spelare än Rash spelmässigt men bättre målskytt givetvis, men dem konkurrerar direkt då

   500-600 för en 29årig Lewa är inte realistisk.

   Dybala är bra men känns som stora pengar på en spelare som kan ha problem i Englad och han är inte är en typisk Mou-anfallare med fysik.

   Belotti känns rimlig för 300-400 och Morata snäppet över det.

  • Molle 137 dagar sedan

   Lewandowski blir lite som en rvp värvning, kommer hålla ett par år och sen bör kanske rash vara mogen nog att ta över manteln på heltid. Tycker bara att vi inte ska värva bänkspelare från klubbar vi vill konkurrera med? Om han inte platsar på heltid i real, varför skulle vi ta honom då? Och priserna du snackar om är ju inte de som talad om i media? De snackar om 80 mille euro + för belotti

 4. CarlSerung 138 dagar sedan

  26 matcher 15 mål och 5 assist. En hel del inhopp dock. Han är en underskattad spelare. Men jag hade velat sett en etablerad spelare som gör 20-25 mål per säsong som vi ska satsa på.

 5. Andreas 138 dagar sedan

  Värvning av Morata stoppar inte värvning av Greizmann. Värvar vi Morata kan Greiz teoretiskt komma i jan och Atletico kan köpa Lacazette eller Diego Costa då, annars kan vi plocka in han nästa sommar.

  Värvar vi Morata och en högerytter, tex Costa, så kan Miki, Mata eller Pogba spela släpande och vi kan spela;
  Morata
  Martial – Miki – Costa

  Och nästa fönster;
  Morata
  Miki – Greiz – Costa

  Mycket också beroende på om Martial och Rash presterar.