Home
Inget konto? Registrera dig!
Mbappe

Monaco om Mbappes framtid

Monacos president pratar om Kylian Mbappes framtid…

Kylian Mbappe är säsongens stora genombrott i fotbollsvärlden och han har fått alla storklubbars ögon på sig efter sin vår med Monaco. Manchester United är en av klubbarna som länkas med 18-åringen inför sommaren och Monacos president Dimitry Rybolovlev säger så här om hans framtid.

“Vi har inga budgetproblem och vi är inte tvungna att sälja, men dagen då en spelare eller coach vill lämna så är det helt otänkbart att hålla honom mot sin vilja. Vi är inte Real Madrid, Barcelona eller Manchester. Alla måste gå vidare i sin karriär och klättra högre. Man håller inte kvar en man mot hans vilja.”

“I affärsvärlden, om man går emot marknaden och trenderna så kommer man alltid att förlora. Om någon lämnar så är det inte på vårt initiativ. I tex Martials fall så var det han som ville lämna och vi kan förstå varför. Jag vet inte hur mycket Mbappe är värd. Det är marknaden som bestämmer och det beror på vem som är villig att investera i honom. Det är hur som helst spelarens beslut, inte klubbens.”

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - måndag, 22 maj 2017 11:27

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Emil 206 dagar sedan

    SNÄLLA KÖP INTE..