Home
Inget konto? Registrera dig!
Draxler

Mirror: United vill ha Draxler

Enligt skvallret så är Manchester United en av flera klubbar som vill ja Julian Draxler…

Draxler kom till PSG så sent som i januari då man köpte honom för £40 miljoner från Wolfsburg, men enligt ryktena så är man nu redo att sälja honom och ta en förlust. Mirror skriver att PSG är redo att sälja tysken för “endast” £32 miljoner. Man värvade Neymar för £198 miljoner för ett par veckor sedan och det har ryktats intensivt om att man nu även vill addera Kylian Mbappe till sitt bygge och att man är redo att slänga upp ytterligare ca £170 miljoner för att få Monaco att släppa honom.

Enligt Mirror så är Manchester United, Liverpool och Arsenal mycket intresserade av att snärja 23-årige Draxler om denne nu skulle finnas tillgänglig, speciellt om prislappen är så (förhållandevis) låg – på dagens priseskalerande marknad.

 

Källa: Mirror

Alex
Alex - söndag, 20 augusti 2017 10:42

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (4)

 1. Spaddeward 94 dagar sedan

  Till det priset absolut, men detta går ju inte hand i hand med Mourinhos senaste önskan om en wingback.

 2. Mogge 94 dagar sedan

  Skulle vara en perfekt ytter.

  • Xinpei 92 dagar sedan

   Draxler är dock inte en ytter.

 3. The manager 94 dagar sedan

  Bring him in!