Home
Inget konto? Registrera dig!
Dier__

Mirror: Ett sista jättebud på Dier

Enligt Mirror så förbereder Manchester United ett sista bud för att testa Tottenham…

United har ännu inte fått in sin centrala mittfältare. Bakayoko är nu klar för Chelsea, vilket bör betyda att Nemanja Matic (som stannat hemma från klubbens försäsong) är fri att lämna. Men sedan United stal Chelseas värvning av Lukaku så anser tidningarna att en övergång till Old Trafford blir knepig att få till.

The Mirror skriver att United nu planerar att erbjuda Tottenham hela £60 miljoner i ett sista försök att värva Eric Dier. Spurs har precis sålt Kyle Walker till Manchester City för £50 miljoner och den hårde förhandlaren Daniel Levy tros inte vara intresserad av att tappa fler spelare i sommar. Men £60 miljoner för en spelare man köpte från Sporting för endast £4 miljoner för tre år sedan bör ju anses vara en ganska så bra affär å andra sidan..

Mourinho ville på förhand ha in fyra nya spelare och två har kommit. Häromdagen sa han så här om den fortsatta transfermarknaden:

“Vi har inte stängt dörren. Vi är inte nöjda med bara Lukaku och Lindelöf. Vi ville ha fyra spelare, så jag kan säga att hälften av jobbet är gjort, men jag kommer inte säga så för det är så svårt. Jag hade inte velat vara i Ed Woodwards position nu med alla förhandlingar, för det är väldigt svårt. Vi kanske inte får två. Vi kanske får en, men vi behöver (minst) en för att ge oss mer valmöjligheter och balans. Vi har spelare i truppen som inte kan spela fotboll de kommande månaderna – spelare som Marcos Rojo och Ashely Young.” 

Källa: Mirror, Sky Sports

Alex
Alex - måndag, 17 juli 2017 12:55

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (8)

 1. as 149 dagar sedan

  Viasat sport premium sänder inte nattens match mot Salt Lake. Istället är det TV 3 Sport HD som sänder…

 2. Thomas 149 dagar sedan

  Tycker de känns omöjligt att köpa spelare från Tottenham :(

 3. Xelarunar 149 dagar sedan

  inte omöjligt i närtid e det väl Sheringham, Berbatov o Carrick hur det e bakåt kan jag inte på rak arm

  • Pink 149 dagar sedan

   Carrick och Berbatov va inte direkt lättvärvade om man säger så. Båda kom väl sista dagen på fönstret vill jag minnas.

  • Spaddeward 149 dagar sedan

   Ja, Levy är en tuff rackare att förhandla med. Han är dessutom mästare på fultricks som är precis på rätt sida gränsen. Men man måste medge att han gör ett bra jobb för Spurs.

   Om inte Dier kommer vill jag gärna se Blind få chansen i den defensiva rollen på mittfältet.

 4. farzad khazaei 149 dagar sedan

  Dendoncker är en bättre spelare än både Dier o Matic, konstigt om man inte värvar denna denna spelare för han passar in i Mou´s kriterier då han är tekniskt skicklig, spelintelligent, mycket bra passningsfot och dessutom fysiskt stor och med hög arbetskapacitet. Han borde kunna värvas billigare än Dier då han spelar för Anderlecht. Han var bra när vi mötte dem också!