Home
Inget konto? Registrera dig!
Perisic

Meulensteen: Perisic kommer lyfta United

Rene Meulensteen anser att Ivan Perisic vore en stark värvning som kan erbjuda United en ny nivå…

United är just nu starkt länkade med Ivan Perisic. Spelaren sägs vara angelägen om att göra flykten från Inter till United, men klubbarna tros inte vara överens om transfersumman. ESPN skriver att Milano-klubben värderar 28-åringen till £48 miljoner medan United är villiga att sträcka sig till £35 miljoner. Enligt rapporten så vill United göra en affär med prestationsbaserade bonusar ovanpå övergångssumman, men Inter sägs vara fast beslutna att få sin fulla värdering up front.

Rene Meulensteen, som var förstalags-coach under Sir Alex, tror att Perisic hade lyft Manchester United.

“Perisic har stor erfarenhet och han har snabbheten. Han kan komma in och skapa saker. Han är bekväm med bollen, kan göra sin gubbe och har en fantastisk passningsfot. Det är viktigt att United har en spelare som kan öppna upp försvar med en passning och den förmågan har han. Han kan erbjuda dem en ny nivå av hot” säger Meulensteen.

Perisic har stor erfarenhet av acklimatisering då han spelat i många länder – Frankrike (Sochaux), Belgien (Club Brügge) och Tyskland (Dortmund, Wolfsburg) innan flytten till Italien och Inter 2015.

 

 Källa: ESPN, MEN
Alex
Alex - fredag, 16 juni 2017 12:28

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer