Home
Inget konto? Registrera dig!
Matic

Matic nära United?

Nemanja Matic sägs vara öppen för en flytt till Manchester United…

Mourinho sägs ha velat värva Nemanja Matic från Chelsea redan förra sommaren, men fick då nej av sin f.d klubb. Under sommarens fönster förväntas United göra minst en värvning på det centrala mittfältet för att ersätta Schweinsteiger och Schneiderlin som sålts samt den åldrande Michael Carrick, även fast denne nyligen förlängde kontraktet med ytterligare ett år.

Det har pratats om Bakayoko från Monaco och Tottenhams Eric Dier, men Manchester Evening News skriver att Nemanja Matic är mittfältaren som Mourinho föredrar och att känslan är att affären kan bli av i sommar. Enligt tidningen är 28-åringen öppen för en flytt till Old Trafford om klubbarna kan komma överens och en källa med insyn påstås säga att en överenskommelse är nära.

Vad säger ni – hade Matic varit en bra värvning?

 

Källa: MEN

Alex
Alex - torsdag, 01 juni 2017 08:15

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (7)

 1. Renberg 145 dagar sedan

  Är det bara jag som tycker att Mourinho borde satsa på att värva yngre spelare? Känns som att alla spelar som ryktas är minst 26 år.

  • razco 145 dagar sedan

   26 är ju iförsej en jävligt bra ålder, precis påväg in i sina bästa år på planen. Dock är det många mou vill ha som är 28-29, vilket jag tycker är lite för gammalt och kortsiktigt. Kommer ju ha problem igen om 3-4 år då.

 2. Hughes 10 145 dagar sedan

  Nej tack, vi ska inte handla från Chelseas överskottslager!

 3. Renberg 145 dagar sedan

  Vad tror ni om Veratti? För mig skulle han vara drömvärvningen.

  • 7hampus 145 dagar sedan

   Svår värvning att ro i hamn tyvärr. Självklar ersättare till Iniesta det.

 4. Brämhult 145 dagar sedan

  Ej bättre än Fellaini.

  • fyfaaaan 145 dagar sedan

   Bättre än fellaini på allt utom huvudspelet och kanske som targetspelare högre upp i banan. Som sittande, bollvinnande mittfältare är han mkt bättre. Bättre på alla möjliga tekniska sätt också. Ha kvar fella i truppen som en plan b? JA . Ska fella starta nästa säsong? Absolut inte. Ser gärna matic som bollvinnande framför backlinjen