Home
Inget konto? Registrera dig!
Rashford_

Mata: Rashford har rätt mentalitet

Juan Mata tror att Marcus Rashford kommer hålla sig kvar på toppen…

Marcus Rashford har hunnit med enormt mycket under de ca 1,5 år sedan han slog ingom stort i debuten mot Midtjylland. FA Cupen, Ligacupen och Europa League har han redan hunnit vara med och vinna och sommaren 2016 fick han dessutom EM-debutera för det engelska landslaget. Lägg därtill att han gjort mål i debuten av samtliga nya tävlingssammanhang och endast är 19 år. Juan Mata tror att Rashford har mentaliteten som krävs för att hålla sig kvar på den absoluta toppen och bli en storspelare för Manchester United.

“Han har varit briljant. Jag tycker han är en speciell grabb. Han har mycket talang och bra mentalitet vilket är viktigt i den åldern. Han presterar väldigt bra varje vecka och även då han kommer in från bänken så är han till stor hjälp. Jag tror verkligen att han kommer bli en storspelare för både klubb och landslag. Det handlar om allt han gör ute på planen, kvalitéerna han har och den viktiga spelare han är i vissa matcher då han bara tar bollen och gör två mål – som i Ligacupen mot Burton. Fast jag ser många spelare göra sådant i den åldern men som sedan inte håller konsekvent nivå. Jag tror dock att han kan det för han har rätt mentalitet.”

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - måndag, 02 oktober 2017 08:55

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer