Home
Inget konto? Registrera dig!
Fellaini Real

Martinez: Han måste få vila

Roberto Martinez förklarar valet att ställa Marouane Fellaini utanför truppen…

Marouane Fellaini skadade sig under förra landslagsuppehållet i en för Belgien meningslös landskamp (eftersom man redan då var klara för VM.) Fellaini gjorde comeback med ett av Mourinho hyllat inhopp i matchen mot Chelsea nu i helgen trots att han knappt hunnit träna efter att skadan läkt. Nu är det landslagsuppehåll igen och för länderna som inte spelar playoff så väntar vänskapsmatcher. Belgien möter Mexiko på fredag och Japan på tisdag och Roberto Martinez säger såhär om valet att låta Fellaini stå utanför truppen.

“Han behöver nu 10 dagars ordentlig vila utan match för att han ska kunna bli helt fit. Det är det rätta beslutet att låta Marouane bli fit. Om det hade varit en tävlingsmatch så tror jag att vi hade kallat honom för han kanske hade kunnat vara med i den andra matchen, men nu har vi råd att inte riskera honom.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 08 november 2017 10:56

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Felix
    Felix 16 dagar sedan

    Bra av Martínez att visa lite sunt förnuft!

  2. Olle! 16 dagar sedan

    Jo men vila Lukaku med, Viktigare just nu!!