Home
Inget konto? Registrera dig!
Pogba_Martial

Martial: Pogba bäst i världen inom fem år

Anthony Martial tror att Paul Pogba kommer vinna Ballon d´Or inom de kommande fem åren…

Paul Pogba var redan förra säsongen en mycket viktig spelare för United, men fick stundtals kritik för att han inte nådda sin fulla potential. Denna säsong har fransmannen börjat mycket starkt och det nya samarbetet med Nemanja Matic tycks fungera väldigt bra. Pogba har dominerat i sin roll i matcherna mot West Ham och Swansea och Anthony Martial tror att han kommer vinna Ballon d´Or inom kort och han fortsätter så här.

“Han är en stor kille. Han är väldigt teknisk med bollen och han har mycket uthållighet. Jag skulle säga att han antagligen är den bästa mittfältaren i världen. Han är fortfarande ung så han har mycket att jobba på och han kan bli ännu bättre. Som person är han alltid likadan. Om han fortsätter att spela och förbättras som han gör så tror jag att han kommer vinna Ballon d´Or inom de närmsta fem åren.”

“Han är rolig. Alltid med ett leende på läpparna. Han tar inte sig själv på så stort allvar. Jag ser honom alltid skratta och han är en god vän till mig. Han är samma person både på och av planen och han kommer fortsätta att vara så. Vi vill vinna många troféer tillsammans i United. Vi vill även vinna VM med Frankrike.”

 

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - tisdag, 22 augusti 2017 09:15

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

 1. Peppis 92 dagar sedan

  Inte omöjligt faktiskt men han har en bit kvar dit. Det jag tycker han framför allt behöver jobba på är
  1. tempot (ofta för många touch i onödan, spelet stannar upp, motståndarna hinner få kontroll) och
  2. jämnheten (han kan vara briljant i vissa matcher och helt under isen i för många, då vinner man inga guldballonger).

  Lite roligt för övrigt att Martial säger att han gillar Pogba för att han alltid har ett leende på läpparna. De kanske kompletterar varandra bra! :)

 2. Mogge 92 dagar sedan

  Haha. Ja Martial ser ju ut som han är på en begravning.
  Även efter han gjort mål.