Home
Inget konto? Registrera dig!
Griezmann

M.E.N: Uniteds transferplaner

Manchester Evening News skriver att en supertrio intresserar United…

I januarifönstret brukar det som bekant gå ganska lugnt till, men Manchester Evening News skriver att United inför sommaren är intresserade av att att plocka in tre spelare – och det är välbekanta namn – Gareth Bale, Antoine Griezman och Danny Rose. En räd som skulle kosta United över £200 miljoner att genomföra.

Bale har under många år länkats starkt med United och Mourinho medgav i somras att man kommer försöka värva honom om tillfälle ges, trots hans benägenhet för skador. Även Griezmann har länge länkats med United och var antagligen ganska nära en flytt i somras, innan det stod klart att Atleticos transferban inte gick att överklaga – något som fick fransmannen att stanna kvar av lojalitet. Han har under ett par månader befunnit sig i en formsvacka, men i veckan bröt han måltorkan med ett drömmål i Champions League. Även vänsterbacken är en position som behöver lösas och Danny Rose är ett namn som på sistone förekommit frekvent i skvallerspalterna.

Om ryktena stämmer och United lyckas ro hem dessa värvningar så hade en startelva kunnat se ut enligt följande – De Gea, Valencia, Bailly, Rojo, Rose, Matic, Pogba, Bale, Griezmann, Martial, Lukaku.

Mesut Özil är en annan spelare som på sistone länkats med United.

 

Källa: MEN

Alex
Alex - fredag, 24 november 2017 11:01

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. richard 18 dagar sedan

  Inte bale alltså.Det vore idioti med skadehistorik,som borde avskräcka alla klubbar från köp.

 2. Mogge 18 dagar sedan

  Tror att Özil kommer i vinter.

 3. martin 17 dagar sedan

  Lite intressant i förslaget på startelva du nämner ovan, tar in rojo bredvid Baily. Rankar du han så högt bland alternativen? Samma att du har Martial istället för Rashford. Bara lite nyfiken? :)

 4. Hassehare 17 dagar sedan

  Varför inte köpa dybala istället för bale el greizmann