Home
Inget konto? Registrera dig!
_Pogba

M.E.N: Pogba kan bli borta i sex veckor

Manchester Evening News skriver om att Paul Pogba kan bli borta länge…

United har nu en intensiv period framför sig med många matcher i flera turneringar och olyckligtvis så skadade sig Paul Pogba i tisdags mot Basel. Det såg ut att röra sig om en hamstringskada, men det finns inga officiella uppgifter om omfattningen av skadan ännu. Manchester Evening News skriver dock att United är rädda att fransmannen kan bli borta så länge som sex veckor.

“United är rädda att Pogba kan bli borta i upp till sex veckor. Han kommer göra kompletterande röntgenbilder av skadan under torsdagen men klubbens medicinska personal är oroade att han kan bli borta mellan fyra till sex veckor. Det finns en risk att han skadade låret när han sträckte sig och han lämnade Old Trafford på kryckor. United kommer veta mer efter att han gjort fler undersökningar men den initiala oron är att han blir borta en längre period. Nyheten kommer som ett bakslag för Mourinho efter 24-åringens imponerande start på säsongen” skriver den lokala tidningen.

United har nu sju matcher den kommande 30-dagarsperioden.

 

Källa: MEN

Alex
Alex - torsdag, 14 september 2017 08:45

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (4)

 1. Zzz 89 dagar sedan

  F#ck..

 2. RIO 89 dagar sedan

  Läste att han inte hade genomgått röntken när M.E.N skriver artikeln. Så det är nog bara deras egna prognos så ta det med en aning nypa salt innan vi vet något :)

 3. Xavi 89 dagar sedan

  Det stämmer han missar VM kval matcher osså! Samt drar man baksida av låret e de runt 6-8 veckors vila

 4. Mogge 88 dagar sedan

  Inget uttalande från United?