Home
Inget konto? Registrera dig!
Herrera

M.E.N: Nytt kontrakt för Herrera

Enligt Manchester Evening News så kommer Ander Herrera snart tacka nytt kontrakt med United…

Herrera kom från Athletic Bilbao 2014 och blev snabbt en omtyckt karaktär i Manchester United. Under sommaren har konkurrensen hårdnat på mittfältet och Herrera har under säsongsupptakten inte fått så mycket speltid, men det är många matcher på säsongen och han visade framfötterna då han byttes in i helgens match mot Everton – och bidrog till att målen rasslade in.

Mourinho har redan sagt att man kommer aktivera en option i Herreras kontrakt som förlänger det med ett år, men Manchester Evening News skriver att spanjoren kommer teckna ett helt nytt kontrakt innan december.

Källa: MEN

Alex
Alex - tisdag, 19 september 2017 08:29

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Fricken89 84 dagar sedan

    Hoppas det!

  2. Peppis 84 dagar sedan

    Lyxigt att ha den typen av spelare på bänken! Kommer behövas under en säsong med många matcher. Och förhoppningsvis är hans karriär på väg uppåt ett antal år framåt.