Home
Inget konto? Registrera dig!
Lindelöf

Lindelöf om United-ryktena

Victor Lindelöf kommenterar transferryktena om Manchester United…

Enligt portugisisk press är Victor Lindelöf det primära mittbacks-transfermålet för Jose Mourinho i sommar och tidningen Record hävdar att svensken kommer att hamna i Manchester United. Nu kommenterar han själv situationen.

“Det är rykten precis som det alltid är. Jag säger samma sak som jag alltid säger. Jag har spelat där i fem år och trivs verkligen bra. Jag är fortfarande ung och jag utvecklas hela tiden. Fotbollen där nere (i Portugal) är väldigt givande så mitt svar kommer alltid att vara att jag kommer väldigt bra överens med Benfica och det är där min fokus ligger”  säger VNL.

Lindelöf förlängde kontraktet med Benfica så sent som i mars och enligt ryktena skulle han kosta Manchester United så mycket som runt £52 miljoner.

Källa: MEN

Alex
Alex - fredag, 02 juni 2017 13:49

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (4)

 1. Fricken89 195 dagar sedan

  Hoppas han stannar kvar där.

  • mu20 195 dagar sedan

   ahh fan känns som han bara kommer bli lika bra som granqvist

 2. Emil 195 dagar sedan

  Hoppas att han kommer!! Grym e han!

  • mu20 195 dagar sedan

   jag hade gärna velat ha honom om han inte kostade runt 50 mille det är alldeles för mycket för en spelare som bara gjort succe i portugisika ligan om vi ska köpa en ny back kan vi väl i alla fall kör en värdsklass som Varane, Van dijk eller Marquinos.