Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_-

Lampard: Andra lag har bättre spelare

Frank Lampard tycker inte riktigt att Uniteds trupp håller samma kvalité som toppkonkurrenternas…

Mourinho har haft två (eller tre) transferfönster på sig att forma sitt Manchester United och i början av denna säsong såg det ut som att saker och ting började klicka i laget. Men sedan kom skadorna och formen har dippat. Trots det så ligger man ändå 2:a i Premier League och har vunnit alla fyra matcher i Champions League, men under senare månader har man ofta fått resultaten utan att imponera. Manchester City däremot går som tåget och leder PL med åtta poäng och även Chelsea börjar komma igång. Frank Lampard tror att United i slutändan kommer vara med och konkurrera, men ser ändå att både City och Chelsea har aningen starkare lag.

“Mourinho är en manager som gillar att vinna och han har ett sätt att göra det på. Det är annorlunda mot Pep Guardiola eller Antonio Conte och det är hans sätt. Om Manchester United inte vinner Premier League så beror det enligt mig på kvalitén på spelarna. Manchester City har en väldigt stark trupp i år och Chelsea har fortfarande en väldigt stark trupp. Speciellt så är deras startelva väldigt stark om alla är friska.”

“När jag tittar på Manchester United så befinner de sig där i trakterna, men kanske att de andra lagen ändå kan vara starkare. Jag tror definitivt inte att det kommer bero på managern och jag tror faktiskt att Manchester United kommer att utmana mot slutet av säsongen.”

 

Källa: MEN

 

 

 

 

 

Alex
Alex - fredag, 10 november 2017 10:32

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

  1. Tony Mos 14 dagar sedan

    Håller fullständigt med. Andra spelare har helt klart bättre lag. Gott mos på er allihopa!

  2. martial11 14 dagar sedan

    Det är tungt att säga det här men Man City har bättre tränare han (Guardiola) har gjort Kevin De Bruyne till en värdsklass spelare och signat unga spelare som levererar t.ex. Sane och Jesus.

  3. ENGAN 14 dagar sedan

    Håller dock inte med om att Chelsea har en bättre trupp än oss. Absolut city. Vårat problem tycker jag är precis det att vi har en bra trupp men ingen självklar startelva .