Home
Inget konto? Registrera dig!
Carrick

Lagen till Carricks testimonial

Här är alla spelarna som kommer att delta i söndagens testimonial på Old Trafford…

På söndag kommer Michael Carricks Testimonial att hållas och matchen kommer att spelas mellan ett All Star Lag och en elva som ska motsvarade den som vann Champions League i Moskva 2008. Carrick har lyckats få ihop de flesta spelarna, men tyvärr saknas Cristiano Ronaldo – som spelar CL-final kvällen innan –  Carlos Tevez, Nani, Anderson och John O´Shea.

Avspark är flyttad till 14.30 pga att Ariana Grande håller en stor välgörenhetskonsert i Manchester på kvällen – en konsert som funkar som ett motdrag mot förra veckans terrordåd mot hennes konsert på Manchester Arena, och som ska samla in pengar till offren och deras anhöriga.

Här är lagen.

Alex
Alex - onsdag, 31 maj 2017 17:53

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. Fricken89 146 dagar sedan

  Så surt att vi inte får se Ronaldo tillbaka i United-tröjan i denna matchen…
  Detta var ett ypperligt tillfälle att få göra det…Men nu får vi nog aldrig göra det.
  Synd att man inte kunde lägga/planera denna matchen lite längre fram i mitten/slutet i juni eller nått, då hade han (Ronaldo) nog kunnat vara med, eftersom detta krockar med CL-finalen.

  • Spaddeward 146 dagar sedan

   Tänkte samma sak. Men ändå, vi får glädjas med Carrick oavsett. Han är väl värd detta, och alla hyllningar han kan få.

  • Fricken89 146 dagar sedan

   Så är det givetvis.

 2. CarlSerung 145 dagar sedan

  Enligt Sky har United nekat ett bud på De Gea på 60 miljoner £

  • Fricken89 145 dagar sedan

   Bra! För De Gea är värd mkt mer (jag hoppas såklart att han stannar).
   För att dra ett exempel, så såg jag att Oblak har en utköpsklausul på €100m. Med tanke på att De Gea är topp 2 bäst i världen mellan stolparna, så borde hans utköpsklausul vara högre än så.
   Oblak är bra, men inte i nivå med De Gea, Neuer, Courtois och Buffon.
   Tycker inte det låter logiskt nånstans att en spelare som är sämre (Oblak), skulle vara dyrare att köpa än en spelare som är bättre (De Gea).
   De Gea’s prislapp borde ha ökat markant de senaste åren (särskilt sedan han skrev på nytt kontrakt), då han varit Uniteds i särklass bästa spelare de senaste 4 åren och stått för oändligt många avgörande räddningar.

 3. Renberg 145 dagar sedan

  Vart kommer matchen att sändas?