Home
Inget konto? Registrera dig!
Jones_

Jones: Jag är inte speciellt skadedrabbad

Phil Jones håller inte med folket…

Jones har under sin karriär i Manchester United varit extremt skadedrabbat regelbundet och när England mötte Tyskland i fredags så klev han av med en skada efter 25 minuter. Gareth Southgate sa efter matchen att det inte någon fara med Jones och Jones själv säger att han inte är så skadedrabbat som folk påstår..

“Det är en hårfin gräns. Folk tror man är skadad. Jag är inte skadad. Jag fick bara en liten småskada men folk tänker “oh nu är han skadad. Han har en ankelskada.” Det betyder inte att man är skadad. Man tar han om sig själv inför kommande match. Skador misstolkas. Jag skulle kunna ge er en lista på 40 andra Premier League-spelare som varit skadade många fler gånger än jag och det är ingen som pratar om dem. Kanske beror det på att jag spelar för Manchester United och så är det. Men jag har aldrig sett mig själv så (som en skadedrabbad spelare)”  säger Jones till The Sun.

 

 Källa: MEN
Alex
Alex - söndag, 12 november 2017 12:43

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. Diablo 30 dagar sedan

  Okej ehh va, hmm vänta lite…Är det lite förnekelse eller? Jones har varit grymt skadedrabbad, varför ens kommentera det..

  • Johnny Ljumske 30 dagar sedan

   Förnekelse eller positivt tänkande…den gränsen är tydligen också hårfin.

 2. Ante 29 dagar sedan

  You keep tellin yourself that

 3. Zzz 29 dagar sedan

  Drick mjölk!

 4. The manager 29 dagar sedan

  Efter 2 x 90 minuter mot Italien tror jag för första gången på VNL. Han stod pall. Han vann närkamper. Han tog det han skulle i luften. Han var gång på gång på rätt plats. Mou kan vara väldigt nöjd med dessa 2 genomkörare för VNL!