Home
Inget konto? Registrera dig!
_Bale

Jättebud på Bale?

Det ryktas om att Manchester United erbjudit Real Madrid stora pengar för Gareth Bale…

Bale har ryktats vara på väg till United under flera år och så även i sommar och inför Supercupen mellan United och Real tidigare i augusti, så medgav Mourinho att man skulle försöka värva Bale om han blev tillgänglig på marknaden. Enligt skvallret så skulle Bale-till-United endast vara möjligt om Real Madrid värvade Kylian Mbappe, men som det nu verkar så är den franska supertalangen på god väg mot PSG´s superbygge. Vilket då bör betyda att Bale-till-United är ett dött lopp.

Den spanska skvallerblaskan Don Balón, som kan liknas ungefär vid Daily Star i trovärdighet, hävdar dock att United informerat Real Madrid om att man är redo att lägga £92 miljoner för att få Bale innan transferfönstret stänger på torsdag. Det är väl förvisso inte ett helt galet påstående, men sant eller ej så är det inte speciellt troligt att Real Madrid släpper honom. Eller att han vill lämna.

 

Källa: MEN

Alex
Alex - måndag, 28 augusti 2017 09:12

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

  1. Viktor 86 dagar sedan

    Han kommer inte lämna real i år punkt

  2. Fredrik 85 dagar sedan

    Bale till höger, Martial/Rashford till vänster hade smakat mumma. Men jag håller med föregående talare. “It ain´t gonna happen.

  3. Kristoffer Grundström 84 dagar sedan

    Money talks. Det har vi ju sett på Neymar. Vem trodde att han skulle gå till PSG innan han gjorde sig fri från Barcelona?