Home
Inget konto? Registrera dig!
Perisic

Inter: Vi pratar om nytt kontrakt

Inters sportchef säger Piero Ausilio säger att man förhandlar om nytt kontrakt med Ivan Perisic…

Perisic har hela sommaren länkats med United, men som det verkar så kommer inte klubbarna överens om transfersumman. Enligt samtliga rapporter så vill Inter ha £48 miljoner för kroaten och United ser inte ut att vara villiga att sträcka sig så högt. Fler rapporter under den senaste veckan har vittnat om att United nu gett upp jakten på Perisic och Inters sportchef säger att man just nu till och med diskuterar nytt kontrakt med spelaren.

“Jag förstår inte vad en del av dessa historier kommer ifrån. Candreva har aldrig varit till salu och vi har absolut ingen intention att sälja honom. Samma sak gäller Perisic, som är en viktig spelare och vi diskuterar just nu ett nytt kontrakt med honom.”

Det kan vara en taktik från Inter att sätta press på United, möjligen – eller så är Perisic ett avslutat kapitel. Mourinho har varit öppen med att han vill ha in en ny offensiv spelare, men också varit öppen med att han accepterar om det inte går att realisera. Det är långt kvar på fönstret dock och det finns möjligen alternativ till Perisic. Madrid-tidningen Marca skrev i dag att Kylian Mbappe är nära en övergång till Real Madrid, men att en av BBC (troligen Bale) behöver säljas för att värvningen ska kunna bli av. Och United har länkats med Bale under många många år..

 

Källa: Sky Sports

 

Alex
Alex - fredag, 04 augusti 2017 11:41

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Fricken89 133 dagar sedan

    Hoppas han förlänger.