Home
Inget konto? Registrera dig!
Perisic

Inter sätter stopp för Perisic-till-United?

Enligt CalcioMercato så vill Inter inte släppa Ivan Perisic…

Ivan Perisic har varit starkt länkad med Manchester United och i förra veckan kom rapporter från Italien som hävdade att affären är mycket nära att gå i lås, men nu skriver CalcioMercato att Inter är angelägna om att behålla sin kroatiske landslagsman. Enligt rapporten så anser klubben att man hellre säljer Perisic landsman Marcelo Brozovic och colombianen Jeison Morillo, för att få in kapital till nya värvningar.

 

Källa: MEN

Alex
Alex - tisdag, 06 juni 2017 12:07

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (3)

 1. ML 140 dagar sedan

  Det paratas väldigt mycket om kantspelare (inklusive Perisic) men en av dem spelare jag har följt ganska länge är Bernardeschi också. Vänsterfotad yttermittfältare, (kan spela även släpande) väldigt snabb, teknisk, dessutom bidrar med en hel del mål också. Jag väljer gärna honom både före Perisic och Costa. En annan sak som är bra med honom är priset samt han är betydligt yngre än (framförallt) Perisic. Så ja, tack gärna med den typen av spelare, det är vad United behöver för att få igång kantspelet på riktigt. En nackdel kan vara dock att United är fokuserad på stora namn men det betyder inte att namnen förbättrar läget i laget! Om United inte köper honom nu så kommer det isf köpa honom om några år via Inter eller Milan runt 1 miljard eller så hamnar han i Juve för gott istället. Köp gärna honom nu!

  • Pink 140 dagar sedan

   Bernadeschi är fruktansvärt bra. Tror dock han kmr bli kvar inom italien.

 2. Danne 140 dagar sedan

  Om 28årige Perisic vore något för United, skulle han i dagsläget inte återfinnas i mediokra Inter..