Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_Martial

Independent: Martial kan säljas

Enligt The Independent kan Manchester United låta Anthony Martial lämna i sommar…

Martial hade en strålande debutsäsong i Manchester United, men säsongen som gått har varit tyngre. Visst har fransmannen glimrat till emellanåt, men han har inte fått konsekvent med speltid och inte gjort i närheten av lika stort avtryck som under sin debutsäsong.

Mourinho förväntas värva in ny anfallskraft under sommaren och The Independent skriver att Martial kan offras. Enligt tidningen är Martial inte officiellt “tills salu” men man hävdar att United skulle lyssna på bud för spelaren och att rätt bud skulle kunna få klubben att sälja – detta enligt tidningens källor inom klubben.

Källa: Independent

Alex
Alex - tisdag, 30 maj 2017 08:31

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (9)

 1. Johan 147 dagar sedan

  Om “rätt” bud kommer in så är väl alla spelare till salu :-)
  Ser fram emot en spännande sommar, hoppas vi får klart med värvningarna i god tid så de hinner delta i försäsongen med United

 2. farzad khazaei 147 dagar sedan

  En extremt skicklig spelare fram tills avgörande lägen, slutprodukten finns inte där och det menas att han saknar instinkter för avgörande passningar samt avslut. Han trivs inte på kanten och jag tror att han är en spelare som behöver stort förtroende för att växa. Han vill även spela som anfallare. Jag tycker att en utlåning hade varit på sin plats för att få honom att blomma till den stora spelare som han potential till att bli. Om vi behåller honom och spelar honom ur position eller sporadiskt så riskerar vi att han helt stannar av i utvecklingen. För hans skull och Uniteds så hade en utlåning till en en klubb där han är förstavalet bäst för alla parter!

  • Pink 147 dagar sedan

   Lån ut till typ Everton eller Southampton vore perfekt.

 3. scchh 147 dagar sedan

  Borde lånas ut istället. Där ska han då spela som en anfallare för det är där han passar bäst och tycker om att spela själv som anfallare!

 4. Fricken89 147 dagar sedan

  Inget konstigt att en spelare svackar efter att ha haft en kanonsäsong, särskilt när man är ung och fortfarande lär sig nya saker.
  Martial har utöver detta, även gått igenom en hård skilsmässa, med andra ord, det finns förklaringar till hans bleka insatser denna säsongen. Vi betalade mkt för honom för hans enorma potential. Han ska/förtjänar vara kvar! Det enda vi behöver förstärka till offensiven är en ny vass striker och en vass högerytter.

  • Youssef 147 dagar sedan

   Är inne på samma spår. Martial har bevisat vilken teknik han besitter och att han är nånting för United att ha. Till skillnad från Januzaj eller Pereira så är han en del av laget, och en utlåning av honom skulle lämna ett tomrum. De flesta spelare har svaga säsonger emellanåt, se bara Hazard i fjol eller Mahrez denna säsong. Sen kan även en formsvacka bero på en mängd andra orsaker.

  • Fricken89 147 dagar sedan

   Jepp. Fast på tal om Andreas Pereira och Januzaj, så kommer förhoppningsvis (enligt mig iaf) Andreas Pereira tillbaka till A-truppen i United den kommande säsongen. Han var Granadas bästa spelare denna säsongen, trots deras degradering. Januzaj däremot lär vara en av de spelare som säljs i sommar, då han inte ens övertygat under Moyes (som var den enda av SAF efterträdare som Januzaj övertygat under när denne var här). Visst han är fortfarande relativt ung, men vi har många unga spelare på hans position, som varit mer övertygande, därav ser jag Januzaj’s United-karriär tyvärr vara över. Men Pereira vill jag (som sagt) se mkt mer av! Om jag inte minns fel, så sade Mou till honom vid utlåningen, att han tror på honom. Hoppas det blir denna säsongen.

  • Youssef 147 dagar sedan

   Jojo, menade att en utlåning oftast sker till förmån för spelare som knackar på dörren till A-lagstruppen och behöver speltid på en högre nivå, vilket Martial inte behöver.

   Hoppas likt dig på att få se Pereira nästa säsong. Januzaj har tyvärr inte visat samma form som under sin debutsäsong och har ärligt talat aldrig riktigt imponerat på mig. Väldigt klen, inte särskilt snabb och ingen sprudlande teknik för att vara den spelare i United som han är avsedd att vara. Han lär lämna.

  • Fricken89 147 dagar sedan

   Jag förstod vad du menade. :)