Home
Inget konto? Registrera dig!
Rojo_Herrera

Herrera: Rojo är en av världens bästa

Ander Herrera anser att Marcos Rojo tillhör den absolut försvarstoppen…

Rojo började verkligen få pli på karriären i Manchester United förra säsongen och olyckligtvis så skadade han sig i allvarligt i samma match som Zlatan – den mot Anderlecht i april. Nu har argentinaren gjort comeback och Ander Herrera är glad att han honom tillbaka i försvaret.

“Förra säsongen när han skadade sig så sa jag åt honom att han var en av världens fem bästa försvarare, för han spelade otroligt bra och var i väldigt bra form. Jag tyckte så synd om honom eftersom han skadade sig när det gick bättre än det någonsin tidigare gjort i karriären. Han har varit fokuserad på att ta sig tillbaka i så god form som möjligt så jag är väldigt glad för hans skull. Nu måste han vara försiktig, för när man får en knäskada så måste man vara försiktig med resten av sin kropp.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - fredag, 01 december 2017 09:41

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. Alex express 11 dagar sedan

  Det stämmer ju naturligtvis inte att Rojo skulle vara en av världens bästa mittbackar, han gjorde det dock bra förra säsongen.
  Skulle säga att Rojo kan hänga löst efter säsongen om han inte börjar leverera, vi har med Tuanzebe 6 mittbackar i truppen.
  En talang som Alex T får ju aldrig chansen när han har 5 andra s.k. rutinerade mittbackar att konkurrera med, ser hellre en spets i världsklass och en bredd med talanger.

  • Kjellb 11 dagar sedan

   “Skulle säga att Rojo kan hänga löst efter säsongen om han inte börjar leverera”
   Är detta ett uttalande för att han fixade en straff år watford senaste match ?
   Har du tittat på matcherna innan han spelat ? Väldigt bra insatser om man tänker lite på att han varit borta en längre tid.
   Enligt dig så ska han prestera världsklass de första 3 matcher efter comback eller ?

  • Namn 11 dagar sedan

   Rojo och bailly är uniteds två bästa mittbackar … snarare jones eller smalling som ”hänger löst” isf

  • farzad khazaei 11 dagar sedan

   Jag tror om lindelöf spelar bra mot Arsenal och City och om United inte förlorar i dessa matcher så är det starten till lindelöf´s långvariga Unitedkarriär. Han visade upp en reportoar som var väldigt bred de senaste 2 matcherna. Han var ledaren och bröt tidigt anfallen, påminde väldigt mkt om Lothar Matheus. Jag är en believer nu när jag såg detta. Är väldigt optimistisk men om Vigge fortsätter såhär så kommer han att vara vår bästa försvarare. Det enda problemet är att varken Bailly el VIgge är ledare, och båda behöver en ledare för att kunna spela som bäst. Det blir problematiskt att köra bägge tillsammans. Tror det blir Vigge/Jones i a:hand, eller Vigge/Smalling 2:a, Vigge/Rojo kan också vara ett bra alternativ. Dock vet jag inte hur mkt till till ledare Rojo är.

 2. Brämhult 11 dagar sedan

  Inte trovärdigt alls…

  • HESTRA 9 dagar sedan

   Varför ska Brämhultbo vara så negativa? Ingen hänger lös. Tro på United, bra eller dåliga spelare: DE ÄR VAD VI HAR …peace