Home
Inget konto? Registrera dig!
Herrera-_

Herrera: Jag vill bli ihågkommen här

Ander Herrera förklarar hur han hanterar brist på speltid…

Herrera har fått ta ett kliv tillbaka sedan Nemanja Matic värvades in i somras, men spanjoren har inga problem med att göra sin del i att hjälpa laget – även om det varit mest från bänken i säsongsupptakten.

“Jag känner mig lika viktig som förra säsongen. Jag är en lagspelare och jag säger alltid att om managern har mig på bänken så kommer jag vara redo. Jag sa så förra säsongen och jag säger det nu. Jag vet hur lyckligt lottad jag är som får spela för Manchester United.”

“Jag ska försöka njuta av varje minut ute på planen. Jag vill vinna titlar och känna mig som en del av laget. Jag vill känna mig viktig och det gör jag verkligen för managern får mig att känna mig viktig. Jag är lycklig över att vara en del av Manchester United. När man spelar för världens största klubb så är det inte lätt att spela varenda minut i varenda match. Det här är ett lag och när jag pensionerar mig så vill jag bli ihågkommen i den här klubben. Jag kommer aldrig ångra min tid här.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - onsdag, 20 september 2017 08:53

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer