Home
Inget konto? Registrera dig!
Bale

Guardian: Real ger Bale garantier

Enligt The Guardian så har Real Madrid försäkrat Gareth Bale om att han har en central roll att spela…

Det har de senaste dagarna ryktats om att Real Madrid är hoppfulla om att säkra Kylian Mbappe från Monaco och att då i sådant fall Gareth Bale skulle kunna komma att säljas. United har länkats med 28-åringen kontinuerligt i fem, sex år och givetvis så även nu. Bale skrev nyligen på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2022 och som ger honom en lön på ca £350 000 i veckan. Han uppges vara nöjd i Real Madrid och Mourinho sa i somras “varför slösa tid på en spelare som är omöjlig att få” när han fick frågan om Bale var ett transfermål för United.

Kommentarerna kom innan försäsongsmatchen mellan United och Real Madrid i USA och efter matchen gjorde en reporter Bale varse om Mourinhos kommentarer. “Jag har inte sagt någonting” sa Bale med ett leende på läpparna, ungefär som att han inte ville stänga den dörren.

United vill som bekant fortfarande ha in en offensiv kantspelare och sedan Perisic-affären ser ut att vara ett avslutat kapitel samtidigt som Mbappe-ryktena till Real tagit fart, så har Bale återigen seglat upp som en potentiell storvärvning för United. Men The Guardian skriver i dag att Real Madrid försäkrat Bale om att han har en nyckelroll att spela i klubben och att man inte kommer försöka värva Mbappe förrän tidigast nästa sommar – något som fått Bale att känna förtroende och återigen vara inställt på att fullfölja sitt kontrakt.

Mbappe ryktas nu även vara ett transfermål för Barcelona, som ersättare till Neymar.

 

Källa: Guardian

Alex
Alex - söndag, 06 augusti 2017 12:03

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (4)

 1. b0bby 106 dagar sedan

  “och sedan Perisic-affären ser ut att vara ett avslutat kapitel” vart kommer dom uppgifterna ifrån om man får fråga?

 2. Simon 106 dagar sedan

  Någon som vet vart Real-United sänds? Viaplay?

  • Affe 106 dagar sedan

   Precis som det står under nästa match längst upp.
   Tv 3 sport, sändningen startar 20,30.

  • Affe 106 dagar sedan

   Simon,sorry. Idag står det att den sänds på Viasat sport premium.
   Vet inte vad som gäller,du får zappa och se.